Kids Dental Club​

Kids Dental Club

De poetspreventiesite voor kinderen!
Kinderen beleven elke dag; of het nu gaat om spelen op het schoolplein, met mama mee naar de supermarkt of een bezoekje aan de tandartspraktijk. Om deze beleving zo leuk mogelijk te maken is er een preventieplan ontwikkeld welke een optimale ervaring en beleving biedt voor Kids vanaf 2 jaar. Kids Dental Club onderscheidt zich door verder te kijken dan alleen tandheelkundige zorg.

Kwaliteit, service en voornamelijk de communicatie speelt een hele grote rol binnen Kids Dental Club. Op deze site kunt u terecht voor meer informatie over onze werkwijze, behandeltraject en kunt u uw kind lid maken van onze Club! Uiteraard kan uw kind ook op deze site terecht voor leuke spelletjes en kleurplaten!

Werkwijze

Kids Dental Club zet zich in om het kindergebit gezond te houden op een leuke manier! Hierbij verwachten wij uiteraard ook een pro-actieve deelname vanuit u als ouder; we moeten het tenslotte samen doen! Het team is getraind in zowel de tandheelkunde als psychologie van het kind en weet zo op een prettige en speelse manier een bezoek aan de tandarts leuk te maken. Ieder kind van 2 tot 18 jaar ervaart en beleeft een bezoek anders en daar wordt goed op ingespeeld.

De controle
Wij adviseren ouders om hun kinderen al van jongs af aan mee te nemen naar de tandarts. Als kinderen de leeftijd hebben van vier jaar, zien wij het kind gelieve zelfs twee maal per jaar. Op heel jonge leeftijd lijkt een tandartsbezoek misschien overbodig, maar dat is het absoluut niet. Tandarts Ede legt in het begin vooral de nadruk op dat het kind op een rustige en speelse manier kan wennen aan de tandarts en de (vreemde) omgeving. Dit zorgt ervoor dat kinderen later makkelijker naar de tandarts gaan en minder snel angst ontwikkelen.

Patiënt worden

Lid worden bij Kids Dental Club (KDC) heeft vele voordelen voor uw kind. Uw kind zal straks niet alleen met plezier naar de preventieafspraken komen, de gezondheid van het gebit zal onder begeleiding goed worden onderhouden met als doel dat uw kind volledig zelfstandig het gebit in optimale staat kan behouden. U kunt uw kind inschrijven via de onderstaande knop. Heeft u vragen omtrent KDC dan kunt u het belformulier invullen, het receptieteam zal binnen 24 uur contact met u opnemen.

Medische vragenlijst

Om uw kind de juiste zorg te bieden is het belangrijk dat Kids Dental Club op de hoogte is van alle medische achtergronden. We verzoeken u dan ook tijdens de eerste bezoek van uw kind de ingevulde medische vragenlijst mee te nemen. Indien u hier vragen over heeft verzoeken wij u iets eerder op uw afspraak te verschijnen zodat wij deze samen met u kunnen invullen.

Uw mening

Uw mening telt! Wij willen onze zorg, kwaliteit en diensten continue blijven optimaliseren, zodat we altijd de juiste zorg kunnen blijven leveren. Daar draait het tenslotte om! Doormiddel van het invullen van onze enquête via Survey Monkey krijgt Kids Dental Club binnen een handomdraai inzage in de kwaliteit en tevredenheid van onze patiëntjes. De enquête bestaat slechts uit 10 vragen en kan volledig anoniem ingevuld worden. De uitslag van de enquête wordt aan het begin van het nieuwe jaar bekend gemaakt.

- JOEP -

“Mama, wanneer mag ik weer naar de Monster-tandarts?,
was wat mijn zoontje laatst aan mij vroeg.”

Tips!