Behandelingen

Op zoek naar de juiste behandeling? Hier vind je een overzicht van onze behandelingen. Echter raden wij aan contact met ons op te nemen. Op die manier kunnen wij het beste advies geven over de behandelingen die bij jou passen. Lees ook onze brochures over behandelingen en tandverzorging.

Parodontologie

Naast cariës is parodontitis de belangrijkste oorzaak van het verlies vangebitselementen. Parodontitis is een ernstige ontsteking van de ondersteu-nende weefsels van de tandwortel (parodontium). 

Implantologie

Een implantaat is een kunstwortel van titanium die in de kaak wordt geplaatstwanneer er één of meer tanden of kiezen verloren zijn gegaan. Het implantaatis een ideale constructie waar een kroon op geplaatst kan worden.

- ANJA -

“Ik ben erg bang voor de tandarts,
hier word ik zo lief en rustig geholpen”

Esthetische Tandheelkunde

Esthetische tandheelkunde wordt ook wel cosmetische tandheelkunde genoemd en omvat de tandheelkunde waarin het uiterlijk van het gebit met
tandheelkundige hulpmiddelen verfraaid wordt.

Orthodontie

Tandartsen voor orthodontie zetten tanden recht met behulp van verschil-lende soorten beugels. Ook houden ze zich bezig met de studie, begeleidingen behandeling van de groei van de kaken en de ontwikkeling van het gebit.